Kérastase Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló 210ml

Kérastase Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló 210ml
Kérastase Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló 210ml Kérastase Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló 210ml Kérastase Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló 210ml Kérastase Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló 210ml Kérastase Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló 210ml
Címkék:

Kérastase Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló 210ml

14 800,-


Rendelési státusz: Készleten

Kérastase

Chroma Absolu SOIN ACIDE CHROMA GLOSS

Kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló

Kiszerelés: 210ml

Hajtípus: Bármilyen típusú festett haj

Eredmény:  Színeredmény megőrzése

Termékleírás:

A Soin Acide Chroma Gloss egy kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló bármilyen típusú festett hajra. Ez az áttetsző, folyékony sztártermék vízzel érintkezve sűrű, fehér krémmé alakul, és a hajrostok belsejébe jutva 96%-kal erősebbé, valamint 94%-kal hidratáltabbá teszi azokat. 0,7% tejsavat tartalmazó hatékony összetétele lezárja a kutikulát és helyreállítja a hajrostok felszínét a festés okozta szöszösödés mérsékléséért, a porozitás mértékének csökkentéséért, a haj lenyűgözően selymes tapintásáért és a 70%-kal ragyogóbb hajszínért. A hatóanyagok kis molekulatömegének köszönhetően ez a folyékony ápoló mélyrehatóan táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Használata után a haj egészséges megjelenésű, könnyed érzetű és megfelelően rugalmas lesz. Annyira egészségessé teszi a hajat, hogy a színintenzitás még 6 hét után is 88%-ban megmarad.

Tulajdonságok:

94%-kal hidratáltabb és azonnal selymesebb tapintású hajat eredményez. 96%-kal erősebbé teszi a hajat és a porozitás csökkentésével segít hosszabb időn át megőrzi a színeredményt. Annyira egészségessé teszi a hajat, hogy a színintenzitás még 6 hét után is 88%-ban megmarad. 70%-kal ragyogóbbá teszi a hajszínt.

Használata:

Vigye fel a megmosott, törölközőszáraz hajhosszra és hajvégekre. Alaposan itassa át a termékkel a hajat. Vékony szálú hajon 1 adagot, vastag szálú vagy hosszú hajon 2 adagot használjon. Masszírozza 1-2 percig a hajhosszba, amíg a termék folyékony textúrája fehér krémmé nem változik, majd alaposan öblítse le. Kerülje a termék szembe, illetve irritált bőrre kerülését!

Tipp:

Használja hetente egyszer a Fondant vagy a Pakolás helyett, esetleg azok felvitele előtt a haj extra ápolásáért és intenzív fényéért.

Kulcsfontosságú összetevők:

TEJSAV – ez a jótékony hatású sav gyengéden tisztítja, átalakítja, simává varázsolja és lezárja a hajfelszínt.

CENTELLA ASIATICA (ázsiai gázló) – ápoló, gyógyító és regeneráló tulajdonságairól ismert gyógynövény, amelynek használata Ázsiában évezredes múltra tekint vissza a bőrápolás terén.

Összetevők/Ingredients:

ALCOHOL DENAT. ●PROPYLENE GLYCOL ●AQUA / WATER / EAU ●CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ●MYRISTYL ALCOHOL ●CETEARYL ALCOHOL ●CETRIMONIUM CHLORIDE ●EHENTRIMONIUM METHOSULFATE ●PARFUM / FRAGRANCE ●LACTIC ACID ●EG-14 DIMETHICONE ●PPG-10 METHYL GLUCOSE ETHER ●I-C12-13 ALKYL MALATE ●TOCOPHEROL ●TARTARIC ACID ●LINALOOL ●LIMONENE ●GERANIOL ●CENTELLA ASIATICA EXTRACT ●PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE ●


Cikkszám: 3474637059101


Ma megtekintett termékek: