Kérastase Chroma Absolu Ajándékszett

Kérastase Chroma Absolu Ajándékszett
Címkék:

Kérastase Chroma Absolu Ajándékszett

29 500,-


Rendelési státusz: Készleten

Kérastase Chroma Absolu Ajándékszett

A szett tartalma:

Kérastase Chroma Absolu BAIN RICHE CHROMA RESPECT Színvédő tápláló hajfürdő vastag szálú és normál hajra 250ml

Kérastase Chroma Absolu MASQUE CHROMA FILLER Porozitás-csökkentő, intenzív hajrost-feltöltő pakolás 200ml

Kérastase Chroma Absolu SÉRUM CHROMA THERMIQUE Szöszösödésgátló, antioxidáns hatású, hővédő szérum 150ml

Kérastase

Chroma Absolu BAIN RICHE CHROMA RESPECT 

Színvédő tápláló hajfürdő

Kiszerelés: 250ml

Hajtípus: Bármilyen típus, normál és vastag szálú hajra, igénybe vett, sérült, festett hajra

Eredmény:  Színeredmény megőrzése

Termékleírás:

A Bain Riche Chroma Respect hajfürdő mélytápláló színvédő hajfürdő bármilyen típusú igénybe vett vagy sérült festett hajra, használata elsősorban normál és vastag szálú hajra ajánlott. Ez a halvány rózsaszín, áttetsző, gél állagú termék tisztítja és táplálja a hajat, miközben segít megóvni a hajszínt a fakulástól. Tejsav és Centella Asiatica (ázsiai gázló) tartalmának köszönhetően segít kitölteni a haj porózus területeit, miközben lesimítja a hajfelszínt a festett hajszín maximális megőrzéséért, valamint a festés következtében kialakuló szöszösödés mérsékléséért. 95%-kal tápláltabb, erősebb hajat és 65%-kal ragyogóbb hajszínt eredményez. Annyira egészségessé teszi a hajat, hogy a színintenzitás még 6 hét után is 92%-ban tartós marad. A termék szulfátmentes, szilikonmentes és parabénmentes. 10-ból 9 nő állítja, hogy haja a termék használata után tápláltnak és hidratáltnak érződik, és egészségesnek tűnik.

Tulajdonságok:

Megóvja a hajszínt a kopástól és a fakulástól. A hajrostok felszínének átalakításával azonnal selymes tapintást kölcsönöz a hajnak, és mérsékli a festés következtében kialakuló szöszösödés mértékét. 95 %-kal tápláltabb hajat eredményez. 65%-kal ragyogóbb hajszínt biztosít. A porozitás csökkentésével segít hosszabb időn át megőrizni a színeredményt. A színintenzitás még 6 hét után is 92%-ban tartós marad. 

Használata:

Nedvesítse be a hajat, majd távolítsa el belőle a felesleges vizet. Érintő mozdulatokkal vigyen fel egy kis mennyiségű hajfürdőt a haj 5 kulcsfontosságú zónájára. Víz hozzáadásával finoman emulgeálja. Az első mosás alkalmával a fejbőr területére koncentráljon. Ujjaival masszírozza át a fejbőrt, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket. Alaposan öblítse le. Ezt követően érintő mozdulatokkal másodszor is vigyen fel egy kis mennyiségű hajfürdőt a hajra, majd adjon hozzá egy kevés vizet. A második mosás alkalmával már gazdagabb hab képződik, amely segít megtisztítani a teljes hajhosszt egészen a hajvégekig. Alaposan öblítse le. Hajápolási rutinját a Chroma Absolu Fondant, Masque vagy Soin Acide ápolók használatával folytassa.

Kulcsfontosságú összetevők:

TEJSAV –  ez a jótékony hatású sav gyengéden tisztítja, átalakítja, simává varázsolja és lezárja a hajfelszínt.

CENTELLA ASIATICA (ázsiai gázló) – ápoló, gyógyító és regeneráló tulajdonságairól ismert gyógynövény, amelynek használata Ázsiában évezredes múltra tekint vissza a bőrápolás terén.

Összetevők/Ingredients:

AQUA / WATER / EAU ●SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE ●COCAMIDOPROPYL BETAINE ●LAURETH-5 CARBOXYLIC ACID ●SODIUM CHLORIDE ●CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE ●SODIUM HYDROXIDE ●CITRIC ACID ●HEXYLENE GLYCOL ●SODIUM BENZOATE ●PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE ●PROPYLENE GLYCOL ●SALICYLIC ACID ●POLYQUATERNIUM-67 ●BENZOIC ACID ●LINALOOL ●LIMONENE ●CENTELLA ASIATICA EXTRACT ●LACTIC ACID ●CI 17200 / RED 33 ●CI 19140 / YELLOW 5 ●PARFUM / FRAGRANCE ●

Kérastase

Chroma Absolu MASQUE CHROMA FILLER

Porozitás-csökkentő, intenzív hajrost-feltöltő pakolás

Kiszerelés: 200ml

Hajtípus: Bármilyen típusú igénybe vett vagy sérült festett hajra

Eredmény:  Színeredmény megőrzése

Termékleírás:

A Masque Chroma Filler porozitás-csökkentő, intenzív hajrost-feltöltő pakolás bármilyen típusú igénybe vett vagy sérült festett hajra, használata elsősorban normál és vastag szálú hajra ajánlott. Ez az érzékeket kényeztető, halvány rózsaszín, sűrű krémpakolás képes behatolni a haj belsejébe, hogy kitöltse a porózus területeket, és belülről erősítse a hajat, így egészségesebbé, lágyabbá és ragyogóbbá válik a színeredmény. Az aminosavat és Centella Asiatica (ázsiai gázló) kivonatot tartalmazó intenzív hatású pakolás mélyreható ápolással kényezteti a hajat. 92%-kal erősebbé, rugalmasabbá és 93%-kal tápláltabbá teszi a hajat, miközben a porozitás mértékének csökkentésével segít hosszabb időn át megőrizni a színeredményt. A pakolás fejlett technológiája segít megóvni a hajat a kemény víz koptató hatásától zuhanyzás közben. Használatról használatra egészségesebb kinézetet kölcsönöz a hajnak, 62%-kal fényesebbé és ragyogóbbá teszi a hajszínt, egyúttal elősegíti, hogy a színintenzitás még 6 hét után is 92%-ban tartós maradjon. 10-ból 9 nő állítja, hogy haja a termék használata után tápláltnak és hidratáltnak érződik, és egészségesnek tűnik.

Tulajdonságok:

92%-ban erősebb hajat eredményez. 93%-kal tápláltabbá teszi a hajat. Kitölti a hajrostok porózus területeit. Segít megóvni a hajat a víz koptató hatásától zuhanyzás közben. A hajrost mélyére jutva segít helyreállítani annak szerkezetét. A színintenzitás még 6 hét után is 92%-ban tartós marad. 62%-kal ragyogóbb hajszínt biztosít.

Használata:

Vigyen fel egy mogyorónyi mennyiségű terméket a megmosott, törölközőszáraz hajra. Masszírozza a hajhosszba és a hajvégekbe. Hagyja fenn 5 percig. Víz hozzáadásával emulgeálja, majd alaposan öblítse le.

Kulcsfontosságú összetevők:

AMINOSAV - a hajrost egyik építőköve. Ez a jótékony hatású sav képes behatolni a hajszálak belsejébe, hogy belülről erősítse a hajat és növelje a rugalmasságát.

CENTELLA ASIATICA (ázsiai gázló) – ápoló, gyógyító és regeneráló tulajdonságairól ismert gyógynövény, amelynek használata Ázsiában évezredes múltra tekint vissza a bőrápolás terén.

Összetevők/Ingredients:

AQUA / WATER / EAU ●CETEARYL ALCOHOL ●AMODIMETHICONE ●BEHENTRIMONIUM CHLORIDE ●CETYL ESTERS ●ISOPROPYL ALCOHOL ●PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN ●TRIDECETH-6 ●PHENOXYETHANOL ●ARGININE ●CITRIC ACID ●CETRIMONIUM CHLORIDE ●CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE ●LINALOOL ●LIMONENE ●SODIUM HYALURONATE ●CENTELLA ASIATICA EXTRACT ●LACTIC ACID ●CI 17200 / RED 33 ●CI 19140 / YELLOW 5 ●PARFUM / FRAGRANCE ●

Kérastase

Chroma Absolu SÉRUM CHROMA THERMIQUE

Szöszösödésgátló, antioxidáns hatású, hővédő szérum

Kiszerelés: 150ml

Hajtípus: Igénybe vett vagy sérült festett hajra

Eredmény:  Színeredmény megőrzése

Termékleírás:

Univerzális szöszösödésgátló, antioxidáns hatású, hajban maradó, hővédő szérum igénybe vett vagy sérült festett hajra. A tejsavval és Centella Asiatica (ázsiai gázló) kivonattal gazdagított, antioxidáns hatású, tejszerű textúrájú ápoló felveszi a harcot a káros külső hatásokkal szemben, hogy megbízható színvédelmet nyújtson a hajnak. Segít megóvni a hajrostokat az UV-sugárzás miatt kialakuló sérülésektől, a páratartalomtól, a hő káros hatásaitól és az oxidatív stressztől. Láthatatlan mikrofilm-réteget von a hajszálak köré, hogy megóvja a hajszínt, selymesebb tapintásúvá és 96%-kal hidratáltabbá tegye a hajat, valamint, hogy 77%-kal csökkentse a festés okozta szöszösödés mértékét. 10-ból 8 fogyasztó állítja, hogy a termék használata után haja nem tűnik szöszösnek, viszont sokkal fényesebb, simább és egészségesebb megjelenésű.

Tulajdonságok:

96%-kal hidratáltabb hajat eredményez, és a porozitás mértékének csökkentésével azonnal selymesebbé teszi a tapintását. Intenzív védelmet nyújt a levegőben található párával és vízrészecskékkel szemben, miközben 77%-kal csökkenti a festés miatt kialakuló szöszösödést. Hatékony antioxidáns tulajdonságai segítenek megóvni a hajat és a festés eredményét az oxidatív stressztől. Hővédelmet nyújt 230 °C-ig.

Használata:

TÖRÖLKÖZŐSZÁRAZ HAJRA: A haj hosszúságától, illetve a hajvastagságtól függően vigyen fel 2-4 pumpanyomásnyi terméket. Oszlassa el a hajon egészen a hajvégekig, majd fésülje át a hajat a termék egyenletes eloszlatása érdekében. Ezután szárítsa meg, vagy hagyja szabad levegőn megszáradni a hajat.

SZÁRAZ HAJRA: A szöszösödés csillapításáért és a ragyogó fény fokozásáért vigye fel száraz hajra a hajszárítást követően, vagy miután hagyta a haját szabad levegőn megszáradni. Ezután formázza a hajat szokás szerint.

Tipp:

Használja ezt az univerzális, szöszösödésgátló, akár 230°C-ig védelmet nyújtó hővédő terméket beszárítás és hőformázás előtt a hajrostok megóvásáért, vagy hőformázás után a szöszösösdés kontroll alatt tartásáért és a haj selymes tapintásáért.

Kulcsfontosságú összetevők:

TEJSAV – ez a jótékony hatású sav gyengéden tisztítja, átalakítja, simává varázsolja és lezárja a hajfelszínt.

CENTELLA ASIATICA (ázsiai gázló) – ápoló, gyógyító és regeneráló tulajdonságairól ismert gyógynövény, amelynek használata Ázsiában évezredes múltra tekint vissza a bőrápolás terén.

Összetevők/Ingredients:

AQUA / WATER / EAU ●AMODIMETHICONE ●PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL ●TRIDECETH-5 ●POLYQUATERNIUM-37 ●PHENOXYETHANOL ●PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE ●GLYCERIN ●TOCOPHEROL ●ARGININE ●PHENYL TRIMETHICONE ●TRIDECETH-10 ●LACTIC ACID ●PPG-1 TRIDECETH-6 ●CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE ●SORBITAN OLEATE ●ACETIC ACID ●QUATERNIUM-87 ●SODIUM HYALURONATE ●CENTELLA ASIATICA EXTRACT ●TARTARIC ACID ●LINALOOL ●PROPYLENE GLYCOL ●LIMONENE ●GERANIOL ●HYDROXYCITRONELLAL ●PARFUM / FRAGRANCE ●

 


Cikkszám: 3474637183820


Ma megtekintett termékek: