Wahl Cordless A-Lign Kontúrgép

Wahl Cordless A-Lign Kontúrgép
Wahl Cordless A-Lign Kontúrgép Wahl Cordless A-Lign Kontúrgép
Címkék:

Wahl Cordless A-Lign Kontúrgép

48 990,-


Rendelési státusz: Készleten

1919 óta Wahl szakértői egy nagyszerű hajvágógép sorozatot fejlesztettek ki, amely mesterien kidolgozott, hogy a modern technológiát közvetlenül a szalonodba juttassa. Mi úgy gondoljuk,hogy minden fodrász megérdemel egy olyan eszközt, amely ennyira megbízható! A minőség és a pontosság egyszerre jellemző ezekre a gépekre és páratlan eredményeket érhetnek el.

A Wahl 5 Star A-Lign hajvágógép a precizitás és az ergonomikus kialakítás csúcsát jelenti, amely elegáns esztétikát és lenyűgöző teljesítményt ötvöz. A professzionális fodrászok és stylistok számára szabott trimmer páratlan láthatóságot és irányítást biztosít a részletes trimmeléshez és béleléshez.

Professzionális kontúrgép. Vezeték nélküli. Vezeté nélküli-vezetékes üzemmód. 32 mm széles T vágófej.  0.4 mm vágási hossz, beállítható 0 átfedéssel is rendkívül rövid vágási hosszra. 130g. 2.4m-es vezetékhossz. Kisméretű gép, erős motorral. 

Ergonomikus kialakítás a kiegyensúlyozott, egész napos használathoz. Vékony, keskeny T-penge a jobb láthatóság és pontosság érdekében. Zéró rés nélküli állíthatóság a rendkívül részletes vonalakhoz és trimmeléshez. Erőteljes, 7000 fordulat/perc fordulatszámon működő forgómotor a hatékony és csendes működés érdekében. 3 órás vezeték nélküli üzemidő egyetlen feltöltéssel, ami szabadságot és rugalmasságot kínál. Magas széntartalmú, krómozott pengék a tartósság és a korrózióállóság érdekében. Ideális az arc, a szakáll, a nyak,  a fülek körül, a hajszálak aprólékos vágásához.

Pontos részletmunkák a nehezen hozzáférhető területeken, mint pl. az arc, a nyak és a fülek körül.

Kiegészítők: Akkumlátor töltő, Műanyag fésűtoldalék 1.5/3/4.5mm, vágófésű,  fej állító készlet, fade brush, tisztító kefe, olaj.

A készülékre a gyártó a vásárlás napjától számított két évig jótállást vállal.


Cikkszám: 0043917025872


Ma megtekintett termékek: