Kérastase Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT Színvédő hidratáló hajfürdő vékony szálú és normál hajra 250ml

Kérastase Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT Színvédő hidratáló hajfürdő vékony szálú és normál hajra 250ml
Kérastase Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT Színvédő hidratáló hajfürdő vékony szálú és normál hajra 250ml Kérastase Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT Színvédő hidratáló hajfürdő vékony szálú és normál hajra 250ml Kérastase Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT Színvédő hidratáló hajfürdő vékony szálú és normál hajra 250ml Kérastase Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT Színvédő hidratáló hajfürdő vékony szálú és normál hajra 250ml Kérastase Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT Színvédő hidratáló hajfürdő vékony szálú és normál hajra 250ml
Címkék:

Kérastase Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT Színvédő hidratáló hajfürdő vékony szálú és normál hajra 250ml

7 980,-


Rendelési státusz: Készleten

Kérastase

Chroma Absolu BAIN CHROMA RESPECT

Színvédő hidratáló hajfürdő

Kiszerelés: 250ml

Hajtípus: Bármilyen típusú igénybe vett, vékony szálú és normál hajra, vagy sérült festett hajra

Eredmény:  Színeredmény megőrzése

Termékleírás:

A Bain Chroma Respect hajfürdő gyengéd, hidratáló, színvédő hajfürdő bármilyen típusú igénybe vett vagy sérült festett hajra, használata elsősorban vékony szálú és normál hajra ajánlott. A halvány rózsaszín, krémes gél állagú hajfürdő mélyrehatóan hidratálja és ápolja a hajrostokat, miközben óvja a hajszínt a fakulástól, és segít megőrizni annak intenzitását. Az aminosavat és Centella Asiatica (ázsiai gázló) kivonatot tartalmazó sampon bejut a hajrostok mélyére, és belülről segít megerősíteni valamint rugalmasabbá tenni a hajat. Lenyűgöző, 74%-kal nagyobb ragyogást és fokozottabb hidratáltságot biztosít a hajnak, miközben a porozitás mértékének csökkentésével segít tartósabbá tenni a hajszínt. Annyira egészségessé teszi a hajat, hogy a színintenzitás még 6 hét után is 92%-ban tartós marad. A termék szulfátmentes, szilikonmentes és parabénmentes. 10-ból 9 nő állítja, hogy a Bain Chroma Respect hajfürdő gyengéd a hajukhoz.

Tulajdonságok:

Intenzíven hidratál, és a porozitás csökkentésével selymesebb tapintást kölcsönöz a hajszálaknak, miközben segít hosszabb időn át megőrizni a színeredményt. Annyira egészségessé teszi a hajat, hogy a színintenzitás még 6 hét után is 92%-ban tartós marad. Lenyűgöző, 74%-kal ragyogóbb hajszínt biztosít. Könnyed rugalmasságot ad a hajnak, és hidratálja a hajrostokat anélkül, hogy elnehezítené őket.

Használata:

Nedvesítse be a hajat, majd távolítsa el belőle a felesleges vizet. Érintő mozdulatokkal vigyen fel egy kis mennyiségű hajfürdőt a haj 5 kulcsfontosságú zónájára. Víz hozzáadásával finoman emulgeálja. Az első mosás alkalmával a fejbőr területére koncentráljon. Ujjaival masszírozza át a fejbőrt, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket. Alaposan öblítse le. Ezt követően érintő mozdulatokkal másodszor is vigyen fel egy kis mennyiségű hajfürdőt a hajra, majd adjon hozzá egy kevés vizet. A második mosás alkalmával már gazdagabb hab képződik, amely segít megtisztítani a teljes hajhosszt egészen a hajvégekig. Alaposan öblítse le. Hajápolási rutinját a Chroma Absolu Fondant, Masque vagy Soin Acide ápolók használatával folytassa.

Kulcsfontosságú összetevők:

AMINOSAV – a hajrost egyik építőköve. Ez a jótékony hatású sav képes behatolni a hajszálak belsejébe, hogy belülről erősítse a hajat és növelje a rugalmasságát. 

CENTELLA ASIATICA (ázsiai gázló) – ápoló, gyógyító és regeneráló tulajdonságairól ismert gyógynövény, amelynek használata Ázsiában évezredes múltra tekint vissza a bőrápolás terén.

Összetevők/Ingredients:

AQUA / WATER / EAU ●SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE ●COCAMIDE MEA ●GLYCERIN ●COCAMIDOPROPYL BETAINE ●GLYCOL DISTEARATE ●SODIUM LAUROYL SARCOSINATE ●HEXYLENE GLYCOL ●CITRIC ACID ●SODIUM HYDROXIDE ●SODIUM CHLORIDE ●PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE ●PROPYLENE GLYCOL ●COCO-BETAINE ●SODIUM BENZOATE ●HYDROXYPROPYL GUAR YDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE ●SALICYLIC ACID ●CARBOMER ●BENZOIC ACID ●POLYQUATERNIUM-7 ●LINALOOL ●LIMONENE ●SODIUM HYALURONATE ●ARGININE ●CENTELLA ASIATICA EXTRACT ●LACTIC ACID ●CI 17200 / RED 33 ●CI 19140 / YELLOW 5 ●PARFUM / FRAGRANCE ●

 

 


Cikkszám: 3474637059248


Ma megtekintett termékek: