Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép

Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép
Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép
Címkék:

Wahl Hajvágógép Hi-Viz Kontúrgép

72 990,-


Rendelési státusz: Készleten

A Hi-Viz Trimmer Kontúrgép azok számára készült, akiknek fontosak a  részletek. A Hi-Vizt karcsú nyakkal építették, így ahol a test és a penge találkozik jobb láthatóságot és nagyobb kontrollt biztosít minden vágásnál. Az újratervezett széles T-pengét DLC bevonattal gyártották, amely nem melegszik és nyolcszor tovább tart az éle, mint a rozsdamentes acél pengéknek.  A zéró gap penge a bőrhöz közel is csúcsminőségű eredményeket eredményez.

A karcsú nyakkal tervezett Hi-Viz™ trimmer kontúrgép fokozott láthatóságot biztosít a tökéletes vonalak és bonyolult minták elkészítéséhez.

Az akár 7200 fordulat/perc sebességű Adaptive Speed Control motor minden hajtípuson tökéletes teljesítményt biztosít, hogy minden egyes menetben tiszta találatot érjen el.

A zéró rés képesség tiszta találatokat és tiszta vonalakat jelent még a legnehezebben elérhető helyeken is. Tartalmazza a bónusz pro-set eszközt a tökéletes nullázáshoz.

A teljesen fémből készült és jól kiegyensúlyozott COMFORTCURVE™ kialakítással könnyebbé válik egy egész napos munka.

Egy 45 perces töltéssel 135 perc üzemidő érhető el. Töltse fel a készüléket súlyozott töltőállvánnyal, 5 V-os töltőkábellel vagy szabványos USB-C-vel.

Kézzel tesztelve és gondosan összeszerelve a Wahl cégnél Sterlingben, IL-ben.

Kiegészítők: Tisztítókefe, Olaj, Pro-set penge állító, Mini Fade Brush, Dokkoló egység, Töltő.

A készülékre a gyártó a vásárlás napjától számított két évig jótállást vállal.

 


Cikkszám: 0043917002897


Ma megtekintett termékek:

99.800,-
139.900,-
2.800,- 1.200,-