Steampod 3.0

Steampod 3.0
Steampod 3.0 Steampod 3.0 Steampod 3.0 Steampod 3.0 Steampod 3.0 Steampod 3.0 Steampod 3.0 Steampod 3.0 Steampod 3.0
Címkék:

Steampod 3.0

99 800,-


Rendelési státusz: Készleten

AZ ÁTLAGOS HŐFORMÁZÓK KISZÁRÍTJÁK ÉS MEGGYENGÍTIK A HAJROSTOKAT.

AZ EGYENES FRIZURÁK GYAKRAN MEREVNEK HATNAK. A VASTAG HAJ VASALÁSA IDŐIGÉNYES ÉS NEM MINDIG EREDMÉNYES. A VENDÉGEK VISZONT NEM AKARNAK BÚCSÚT INTENI A HŐFORMÁZÁSNAK ÉS FOLYAMATOSAN ÚJ MEGOLDÁSOKAT KERESNEK. KÍMÉLETESEN A GŐZ EREJÉVEL. GYORS ÉS BÁRSONYOS STYLING.  HATÉKONY EGYENESÍTÉS ÉS KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG ALACSONY HŐMÉRSÉKLETEN. EXKLUZÍV GŐZKIBOCSÁTÁS. 0,8 g/perc - stabil koncentráció.

Folyamatos gőz áramlás az egyenletes eredmény eléréséért.

KETTŐS TECHNOLÓGIÁJÚ KERÁMIALAPOK.

Rendkívül ellenálló anodizált felület. ERGONOMIKUS DIZÁJN.  14 %-al vékonyabb, 37 %-al könnyebb.

FORGÓ KÁBELVÉG.  A hullámok könnyű kialakíthatóságáért.  LEVÁLASZTHATÓ FÉSŰ. Előfésüli a hajat styling közben. Megtartja a hajat a könnyebb hullámosításért. Könnyen kivehető. OKOS HŐ FIGYELŐ.

3 fokozatú hőbeállítás 180 °C-tól  210 °C-ig.  Állandó és automatikus hőmérsékletellenőrzés: 2x / másodperc. BEÉPÍTETT VÍZTARTÁLY. Akár 192 méternyi haj formázását is játszva megoldja (ez a hosszúság két egymásra rakott Big Ben torony magasságának felel meg, > 1 sűrű haj fedte fej) 

Desztillált vizet használjon!

Gyors és egyben egyszerű hajformázásra vágyik? A SteamPod a L’Oréal Professionnel által szabadalmaztatott professzionális gőz- hajformázók 3. generációja. A SteamPod-dal a gőz erejét felhasználva lehet egy pillanat alatt, ámde kíméletesen formázni a hajat. Ha tetszett a SteamPod 2.0, akkor a SteamPod 3.0-t egyszerűen imádni fogja. A könnyebb és vékonyabb dizájnnak köszönhetően a formázás még sosem volt ilyen egyszerű. A 360° fokban fordítható, extra hosszú vezeték nem csak, hogy tökéletes hajkiegyenesítést tesz lehetővé, de megkönnyíti a hullámos tincsek formázását is.  A beépített víztartálynak köszönhetően pedig még egyszerűbb lett a használata és utazáskor könnyebben is szállítható.

Tulajdonságok:

Gyors és egyszerű formázást biztosít még a legnehezebben kezelhető haj esetében is Tökéletesen sima vagy gyönyörűen hullámos haj? Csakis Önön múlik a választás.  kíméletes formázás a gőz erejével védi a festett hajszínt és ragyogó fényt biztosít a számára segít kezelhetővé tenni a hajat

Technikai specifikáció:

Ergonomikus design - kényelmes fogás és könnyű használat beépített (desztillált) víztartály intelligens hőszabályozás (másodpercenként 2x ellenőrzi a lapok hőmérsékletét) - automatikus hőbeállítás a haj igényeinek megfelelően (180–210 °C) forgó vezeték a hajtincsek még könnyebb hullámosításáért beépített fésű - átfésüli a hajat formázás közben (kivehető) stabil gőzkibocsátás - folyamatos gőzáramlás az egyenletes eredmény biztosításáért.

Használati útmutató:

Öntsön desztillált vizet a víztartályba. Állítsa be a hajtípusnak megfelelő hőmérsékletet. Ne feledje, hogy nem szükséges, hogy a hajformázó túl forró legyen. A hajformázó lapjaival fogjon össze egy hajtincset, közben ügyeljen rá, hogy a lapokon található nyilak lefelé mutassanak formázás közben.  A legjobb eredmény érdekében a hajformázót lassan mozgassa. 

1. LÉPÉS: STEAMPOD KRÉM VAGY TEJ NÖVÉNYI KERATINNAL.

2. LÉPÉS: SZÉRUM

Vigyél fel kis mennyiségű krémet, vagy tejet a hajhosszra és hajvégekre. Hajszárítás előtt.

Fésüld át a hajat, majd formázd Steampoddal.

Tippünk:
A SteamPod 3.0-t a professzionális SteamPod ápoló termékekkel együtt használja az ideális hatás eléréséért.  A SteamPod rutin optimális hajfelszín védelmet, 24 órás szöszösödésgátlást és sima hajszálakat biztosít a puha, fényes, természetes hatású frizuráért.

Használati utasítás: Steampod_navod.pdf


Cikkszám: 3474636819713


Ajánlott termékek:Ma megtekintett termékek:

99.800,-
139.900,-
2.800,- 1.200,-
8.990,-