Slick Gorilla Hajformázó Por 20g

Slick Gorilla Hajformázó Por 20g
Címkék:

Slick Gorilla Hajformázó Por 20g

5 290,-


Rendelési státusz: Készleten

A hajporunk nem véletlenül a legkelendőbb termékünk; a textúrázó formula olyan, mint senki másé a piacon.

Azoknak a férfiaknak készült, akik frissnek szeretnének tűnni, matt felületének köszönhetően észrevehetetlenül néz ki és érződik. Közepes vagy erős tartása segít a textúra kialakításában és a tartósság növelésében. És ami a legfontosabb, púderünk segít abban, hogy stílusa és egyénisége egyedi maradjon. 

Tulajdonságok:

Láthatatlan tartás.

Természetes megjelenés.

Vegán.

Kegyetlenségmentes.

Az Egyesült Királyságban készült.

Előnyök:

Nagyszerű a volumenért.

Érzékeny fejbőrre is alkalmas.

Használható a többi Slick Gorilla termékkel együtt, mint pre-styler.

Slick Tip:

''A hajpúdert a tenyér helyett az ujjbegyeivel vigye fel; ez segít a természetesebb megjelenésben, és nagyobb volument tud kialakítani.''. - Sam Bentham, kreatív igazgató.

Hogyan érheted el a legjobb eredményt?

A határozottabb textúra érdekében vigye fel a púdert a tenyerére, és dolgozza be a hajába, hogy a kívánt stílust hozza létre.

Ha több formát és volument szeretne adni, először vigye fel a port közvetlenül a hajára, majd dolgozza el vagy keverje össze, hogy éles legyen. A púdert a nap előrehaladtával újra eldolgozhatod, vagy még többet alkalmazhatsz, hogy még több struktúrát adj hozzá.

Használata:

Tegyen egy kis mennyiségű port a tenyerére, vagy vigye fel közvetlenül a száraz hajra. Keverje össze, és győződjön meg róla, hogy a púder az egész hajformázási területen eloszlik. Formázza a haját a kívánt módon

Ne feledje, hogy a púdert később is átdolgozhatja, vagy egyszerűen többet adhat hozzá a kívánt megjelenés eléréséhez. 

Összetevők/Ingredients:

1. Glycerin 2. Silica dimethicone silylate 3. Dimethicone/Vinyl 4. Dimethicone Crosspolymer 5. Aqua 6. VP/VA Copolymer 7. Sodium Benzoate 8. Silica

A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.

20g


Cikkszám: 5060656210005


Ma megtekintett termékek:

14.990,- 12.990,-
39.990,- 29.990,-
1.990,- 1.790,-
41.490,- 36.990,-
15.990,- 13.590,-