Serie Expert Metal Detox Krém 100ml

Serie Expert Metal Detox Krém 100ml
Címkék:

Serie Expert Metal Detox Krém 100ml

6 990,-


Rendelési státusz: Készleten

A fémrészecskék, mint amilyen például a réz, hajmosásról hajmosásra bejutnak, majd lerakódnak a hajszálak belsejében. A fémrészecskék jelenléte a hajban növeli a hajtöredezés, valamint a hajszín elváltozásának kockázatát. Ez az 1%-os, koncentrált Glicoamine tartalmú, magas fokú védelmet biztosító, hajban maradó ápoló krém eltávolítja a hajban lerakódott fémrészecskéket, és megakadályozza azok újbóli lerakódását, aminek köszönhetően csökkenti a hajtöredezés, valamint a hajszín elváltozásának kockázatát.

UV-szűrőket tartalmazó összetétel. Óvja a hajat az UV-sugárzás okozta károsodástól. Védelmet nyújt az oxidációval és a hő káros hatásaival szemben. Hővédelmet biztosít akár 230°C-ig.

Használata: Használja napi rendszerességgel törölközőszáraz hajon. Vigyen fel 1-2 pumpanyomásnyi terméket, majd oszlassa el egyenletesen a hajhosszon és a hajvégeken. Ha szükséges, a haj hosszától függően növelje a mennyiséget. Ne öblítse le! Ezt követően szárítsa meg a hajat, vagy hagyja szabad levegőn megszáradni.

100ml


Cikkszám: 30161153


Ma megtekintett termékek: