Procare Festőkocsi

Procare Festőkocsi
Címkék:

Procare Festőkocsi

165 000,-


Rendelési státusz: Készleten

Bemutatjuk a Write & Wipe fetőkocsit, amely minden fodrász és stylist tökéletes társa. Ez az innovatív kocsi biztosítja, hogy soha többé ne felejtsen el egy színreceptúrát vagy az ügyfél preferenciáit, zökkenőmentes és hatékony élményt nyújtva a szalonban.

Főbb jellemzők:

1. Írható és letörölhető felület:

A kényelmes író- és törlőfelület segítségével könnyedén felírhatja a színformulákat, az ügyfél preferenciáit vagy bármilyen fontos jegyzetet.

2. Hajbarát kerekek:

A haj felhalmozódásának ellenállónak tervezett kerekekkel felszerelve, amelyek zökkenőmentes mozgást biztosítanak az egész szalonban.

3. Foltálló:

Olyan kocsi, amelyet úgy építettek, hogy ellenálljon a szalonkörnyezet igényeinek, ellenálljon a foltoknak, és megőrizze a tiszta, professzionális megjelenést.

4. Újrahasznosítható tároló:

A fólia hatékony ártalmatlanításához és újrahasznosításához külön erre a célra kialakított szemetest tartalmaz, hozzájárulva a környezetbarát szalonkörnyezethez.

5. Elegáns dizájn:

Elegáns és kifinomult dizájn, amely eleganciát kölcsönöz szalonjának, tükrözve a stílus és a funkcionalitás iránti elkötelezettségét.

6. Prémium színezőtálak és kefék:

Átgondoltan beépített tartók a prémium színezőtálak és ecsetek számára, így eszközei rendszerezve és könnyen elérhetőek maradnak.

7. Hőálló és csúszásmentes szőnyeg:

A hőálló és csúszásmentes szőnyeg biztonságot és kényelmet nyújt a forró hajfestő eszközök elhelyezésénél a hajfestési folyamatok során.

A Write & Wipe színező kocsival könnyedén siklik a szalonban, rendszerezheti eszközeit, és kiváló élményt nyújthat ügyfeleinek.

Maradjon hatékony, professzionális és környezettudatos ezzel a modern fodrászok számára tervezett alapvető eszközzel.

48.5x48.5x90cm 12.8kg


Cikkszám: 5027863608681


Ma megtekintett termékek:

2.800,- 1.200,-