Pivot - Point Szemléltetőfej Janet

Pivot - Point Szemléltetőfej Janet
Pivot - Point Szemléltetőfej Janet Pivot - Point Szemléltetőfej Janet Pivot - Point Szemléltetőfej Janet
Címkék:

Pivot - Point Szemléltetőfej Janet

94 900,-


Rendelési státusz: Készleten

Szemléltető babafej. 100% emberi haj. 30,5cm-45,7cm hajhossz. Sötét, göndör.

Pivot Point szemléltetőfejek nagy választékban kaphatók többféle színben, fazonban, hajhosszal, hasonlóan a különböző vendégekhez. Ugyanolyan körültekintéssel bánj a babafejjel ahogyan a vendégeiddel tennéd. A következő használati utasítások segítenek maximálisan meghosszabbítani az élettartamát oktató babafejednek a Pivot Pointtól.

TÁROLÁS:

Ne tedd nedvesen műanyag zacskóba, hogy elkerüld a penészesedést vagy bebüdösödést!

Kerüld a túlzott hőmérséklet változást/ ne hagyd a babafejet vagy alkatrészeit olyan helyen ahol túlzott hőség vagy meleg van hosszú ideig mint például a kocsiban vagy olyan szekrényben ahol ventilátor / számítógép levegőztetés működik.

TISZTÍTÁSA:

Mosása nem lúgos kémhatású samponnal, langyos vízzel ajánlott.

Kerüld a kezeddel való  gubanctalanítást a tövétől a végéig, használj bontókefét  kezd a haj végeken! Öblítsd át langyos vízzel. Használj hajban maradó vagy kiöblítendő kondíciónálót,  balzsamot.

Fésüld át ritka fogazatú fésűvel vagy Wet Brush kefével a tarkójától kezd a haj végektől és haladja a hajtő felé. Öblítsd le újra a hajat amennyiben szükséges.

VEGYSZERES KEZELÉS:

Minden esetben végez tesztet egy kisebb tincsen, ugyan úgy mint egy új vendégnél!

FESTÉS/SZÍNEZÉS:

Hajszínváltoztatás előtt, a bababfej arcát, vállát takarjuk le festőkendővel, vagy kenjük be festékeltávolító krémmel hogy megvédjük az elszíneződéstől.  Az oxidatív hajfestékek, szőkítők amennyiben beszivárognak a PVC fejbőrbe ronthatnak a hajsűrűségen mivel a főként ha ez hővel is együtt jár, kitágulhat a fejbőr az implantátumnál és ez hajveszteséget okozhat.

TARTOS EGYENESÍTÉS:

Soha ne használj nátrium-hidroxidos terméket göndör hajú babafejre (a göndör hajat tio alapú termékkel készítik)

DAUER:

Használj alkalinos vagy savas dauert a sötét, nem világosított hajon.

 Válassz gyengébb dauervizet amely kimondottan, festett, szőkített hajra készült.  Dauerolni a nagyon hosszú hajú szemléltetőfejet nem ajánlott!

FORMÁZÁS:

Formázhatod a szokásos módon.

Tupírozni a jak szőrből készült (nagyon világos hajat) nem ajánlott! Hogy könnyebb legyen a formázása puhítható a jak haj,  ha 1:1 arányban szőkítőport és 6%-os előhívót viszünk fel a hajra és maximum 10 percig rajta hagyjuk.


Cikkszám: 2000000001265


Ma megtekintett termékek:

8.990,-