Olaplex No.7 Bonding Oil

Olaplex No.7 Bonding Oil
Címkék:

Olaplex No.7 Bonding Oil

Hajkötés sokszorozó olaj. Tápláló megújító formázó olaj, szabadalmaztatott OLAPLEX molekulával az extra ragyogásért és a haj szerkezetének erősítéséért. Védi a hajat a hőkárosodástól, akár 232 C- fok ig. Gyorsan felszívódik és nem zsírosítja a hajat.

A benne lévő szőlőmag-olaj béta-karotint, C, D és E vitamint tartalmaz, amelyek harcolnak a haj öregedése ellen, valamint védi a károsodásoktól, táplálja és selymessé teszi a hajat. A zöld tea olaj a hajnak tápanyagokat nyújt és nyom nélkül beszívódik a hajba.  Az olaj állatokon nem tesztelt, és alkalmas a vegánok számára is. Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, szulfátokat és ftalátokat. Minden hajtípusra alkalmas.

Aktív összetevők:

Bisz-amino-propil-diglikol-dimaleát- erősíti a haj belső szerkezetét, amelyet károsít a kémiai beavatkozás, valamint a hajvasalók és hajszárítók gyakori használata. Ez az egyedülálló molekula tartósan javítja a sérült kötéseket, amely a haj belsejében találhatóak. A hajat regenerálttá, erőssé és természetesen fényessé teszi. 

Szőlőmagolaj- béta-karotint, C, D és E vitamint tartalmaz, amelyek harcolnak a haj öregedése ellen, valamint védi a károsodásoktól, táplálja és selymessé teszi a hajat.

Fermentált zöld tea olaj- tápanyagokat nyújt és nyom nélkül beszívódik a hajba. 

Használata: Pár cseppet az olajból vigyél fel a nedves, vagy száraz hajra és formázd a kívánt módon. Vagy adj néhány cseppet az OLAPLEX No.6- hoz a még intenzívebb hatásért.

30ml


Cikkszám: 896364002671
8 900,-


Rendelési státusz: Rendelhető


Ma megtekintett termékek: