Olaplex No.0 Intenzív Hajkötés-Sokszorozó Kezelés

Olaplex No.0 Intenzív Hajkötés-Sokszorozó Kezelés
Olaplex No.0 Intenzív Hajkötés-Sokszorozó Kezelés Olaplex No.0 Intenzív Hajkötés-Sokszorozó Kezelés Olaplex No.0 Intenzív Hajkötés-Sokszorozó Kezelés
Címkék:

Olaplex No.0 Intenzív Hajkötés-Sokszorozó Kezelés

Az Olaplex No.0 intenzív hajkötés-sokszorzó kezelés elhozza otthonodba az utánozhatatlan Olaplex szalon kezelés hatását. A professzionális fodrász szalonban elérhető OLAPLEX kezelés ihlette otthoni hajápoló rendszer. Az Olaplex No.0 kezelésben van a legmagasabb dózis a levédetett, egyedülálló OLAPLEX technológiából az otthoni termékek közül. Újraépíti a hajkötéseket, erősíti és védi a haj integritását. Használd két-lépéses, mélyreható kezelés első lépéseként Olaplex No.3 hajkötés-sokszorozóval.

Tudományosan bizonyított:

68%-al több károsodás helyreállítás és 3x erősebb haj*

*Két lépcsős rendszerben használva.

Tipp a gyönyörű hajért: Egy OLAPLEX No.0 intenzív hajkötés-sokszorozó kezelés 3-6 alkalomra elegendő hajhossztól és állapottól függően.

Használata:

Vidd fel az OLAPLEX No 0- át a száraz hajra. Hagyd hatni 10 percig, ne öblítsd ki. Vidd fel az OLAPLEX No 3. ápolót a hajra, és azt is hagyd hatni 10 percig. Öblítsd ki, mosd meg a hajad, kondicionáld. A legjobb eredmény érdekében használd az OLAPLEX termékcsalád további részeit is. 

Összetevők/Ingredients:

Water (Aqua), Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

155ml


Cikkszám: 896364002879
9 200,-


Rendelési státusz: Készleten


Ma megtekintett termékek: