Limitált Kiadású Karl Lagerfeld Steampod AJÁNDÉK TERMÉKEKKEL

Limitált Kiadású Karl Lagerfeld Steampod AJÁNDÉK TERMÉKEKKEL
Limitált Kiadású Karl Lagerfeld Steampod AJÁNDÉK TERMÉKEKKEL Limitált Kiadású Karl Lagerfeld Steampod AJÁNDÉK TERMÉKEKKEL Limitált Kiadású Karl Lagerfeld Steampod AJÁNDÉK TERMÉKEKKEL
Címkék:

Limitált Kiadású Karl Lagerfeld Steampod AJÁNDÉK TERMÉKEKKEL

Limitált Kiadású Karl Lagerfeld Steampod AJÁNDÉK TERMÉKEKKEL

AZ ÁTLAGOS HŐFORMÁZÓK KISZÁRÍTJÁK ÉS MEGGYENGÍTIK A HAJROSTOKAT.

AZ EGYENES FRIZURÁK GYAKRAN MEREVNEK HATNAK. A VASTAG HAJ VASALÁSA IDŐIGÉNYES ÉS NEM MINDIG EREDMÉNYES. A VENDÉGEK VISZONT NEM AKARNAK BÚCSÚT INTENI A HŐFORMÁZÁSNAK ÉS FOLYAMATOSAN ÚJ MEGOLDÁSOKAT KERESNEK. KÍMÉLETESEN A GŐZ EREJÉVEL. GYORS ÉS BÁRSONYOS STYLING.  HATÉKONY EGYENESÍTÉS ÉS KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG ALACSONY HŐMÉRSÉKLETEN. EXKLUZÍV GŐZKIBOCSÁTÁS. 0,8 g/perc - stabil koncentráció.

Folyamatos gőz áramlás az egyenletes eredmény eléréséért.

KETTŐS TECHNOLÓGIÁJÚ KERÁMIALAPOK.

Rendkívül ellenálló anodizált felület. ERGONOMIKUS DIZÁJN.  14 %-al vékonyabb, 37 %-al könnyebb.

FORGÓ KÁBELVÉG.  A hullámok könnyű kialakíthatóságáért.  LEVÁLASZTHATÓ FÉSŰ. Előfésüli a hajat styling közben. Megtartja a hajat a könnyebb hullámosításértKönnyen kivehető. OKOS HŐ FIGYELŐ.

3 fokozatú hőbeállítás 180 °C-tól  210 °C-ig.  Állandó és automatikus hőmérsékletellenőrzés: 2x / másodperc. BEÉPÍTETT VÍZTARTÁLY. Akár 192 méternyi haj formázását is játszva megoldja (ez a hosszúság két egymásra rakott Big Ben torony magasságának felel meg, > 1 sűrű haj fedte fej) 

Desztillált vizet használjon!

Gyors és egyben egyszerű hajformázásra vágyik? A SteamPod a L’Oréal Professionnel által szabadalmaztatott professzionális gőz- hajformázók 3. generációja. A SteamPod-dal a gőz erejét felhasználva lehet egy pillanat alatt, ámde kíméletesen formázni a hajat. Ha tetszett a SteamPod 2.0, akkor a SteamPod 3.0-t egyszerűen imádni fogja. A könnyebb és vékonyabb dizájnnak köszönhetően a formázás még sosem volt ilyen egyszerű. A 360° fokban fordítható, extra hosszú vezeték nem csak, hogy tökéletes hajkiegyenesítést tesz lehetővé, de megkönnyíti a hullámos tincsek formázását is.  A beépített víztartálynak köszönhetően pedig még egyszerűbb lett a használata és utazáskor könnyebben is szállítható.

Tulajdonságok:

Gyors és egyszerű formázást biztosít még a legnehezebben kezelhető haj esetében is Tökéletesen sima vagy gyönyörűen hullámos haj? Csakis Önön múlik a választás.  kíméletes formázás a gőz erejével védi a festett hajszínt és ragyogó fényt biztosít a számára segít kezelhetővé tenni a hajat

Technikai specifikáció:

Ergonomikus design - kényelmes fogás és könnyű használat beépített (desztillált) víztartály intelligens hőszabályozás (másodpercenként 2x ellenőrzi a lapok hőmérsékletét) - automatikus hőbeállítás a haj igényeinek megfelelően (180–210 °C) forgó vezeték a hajtincsek még könnyebb hullámosításáért beépített fésű - átfésüli a hajat formázás közben (kivehető) stabil gőzkibocsátás - folyamatos gőzáramlás az egyenletes eredmény biztosításáért

Használati útmutató:

Öntsön desztillált vizet a víztartályba. Állítsa be a hajtípusnak megfelelő hőmérsékletet. Ne feledje, hogy nem szükséges, hogy a hajformázó túl forró legyen. A hajformázó lapjaival fogjon össze egy hajtincset, közben ügyeljen rá, hogy a lapokon található nyilak lefelé mutassanak formázás közben.  A legjobb eredmény érdekében a hajformázót lassan mozgassa. 

1. LÉPÉS: STEAMPOD KRÉM VAGY TEJ NÖVÉNYI KERATINNAL.

2. LÉPÉS: SZÉRUM

Vigyél fel kis mennyiségű krémet, vagy tejet a hajhosszra és hajvégekre. Hajszárítás előtt.

Fésüld át a hajat, majd formázd Steampoddal.

Tippünk:
A SteamPod 3.0-t a professzionális SteamPod ápoló termékekkel együtt használja az ideális hatás eléréséért.  A SteamPod rutin optimális hajfelszín védelmet, 24 órás szöszösödésgátlást és sima hajszálakat biztosít a puha, fényes, természetes hatású frizuráért.


Cikkszám: 3474636939282
120 975
Akciós ár: 114 990,-


Rendelési státusz: Készleten


Ma megtekintett termékek: