L'Image Szemléltetőfej Alice 1312W

L'Image Szemléltetőfej Alice 1312W
L'Image Szemléltetőfej Alice 1312W L'Image Szemléltetőfej Alice 1312W L'Image Szemléltetőfej Alice 1312W
Címkék:

L'Image Szemléltetőfej Alice 1312W

28 800
Akciós ár: 25 920,-


Rendelési státusz: Készleten

Rövid frizurát szeretnél gyakorolni? Szeretnéd kipróbálni a festési és a vágási technikákat? Lófarokba is fogható. Akkor pontosan ez az a termék amit keresel! A L'IMAGE Alice szemléltető babafej 30 cm hosszú, 109g, Indiai sötét szőke 6-os színmélység, valódi emberi hajból készült, a koronától felvarrott.

A megfelelő ápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szemléltető babafej hosszú élettartamú legyen. A szemléltető babafejeket nem szabad az emberek számára szokásos samponnal mosni, hanem speciális, pH-semleges termékeket igényelnek. Itt ajánljuk figyelmedbe az ápolási szettünket, amely minden fontos ápolószert tartalmaz csúcs áron. 

L'IMAGE SZEMLÉLTETŐ BABAFEJ ÁPOLÁSA ÉS KEZELÉSE:  

Mossuk meg a szemléltető babafejet óvatosan keverékében meleg, nem forró vízzel, pH semleges vagy enyhén lúgos samponnal. A mosás közben gyengéden masszírozzuk be a sampont a nedves hajba, a haj tövétől a hajvégekig (semmiképp se dörzsölje erősen a hajat). Ezután öblítse le alaposan langyos vízzel. A szárításhoz tegyen egy törölközőt a fej köré – csak itassa fel a vizet, ne dörzsölje! Fésülje ki óvatosan tincsenként a hajat. Kezdje a fésülést a hajvégeknél és haladjon lassan a hajtő irányába.  A szőkítő használatánál a haj elszíneződhet vagy roncsolódhat, mivel a gyártás során már alkalmaztak szőkítést.  Amennyiben dauervizet használ, feltétlenül hígítsa fel, mivel a hígítatlan dauervíz fénytelenné és nehezen fésülhetővé teszi a hajat. Ha a helytelen használat miatt a szemléltető babafej haja nehezen fésülhetővé vált, hagyja teljesen megszáradni, és utána óvatosan fésülje ki vagy mossa meg még egyszer samponnal és a hajvégektől indulva a haj tövéig fésülje át. A használat után hagyja a hajat teljesen megszáradni. Ha a szemléltető babafej haja több mint 8 órán keresztül nedvesen marad, kellemetlen szagúvá válhat. Elektromos eszközök alkalmazásakor, emberi haj esetében 150°C – nál többet ne használjon, szintetikus hajnál- Protein hajnál max 120°C alkalmazható!


Cikkszám: 7700000000057


Ma megtekintett termékek:

14.990,- 12.990,-
39.990,- 29.990,-
1.990,- 1.790,-