L'Image Szemléltetőfej Adina 1302

L'Image Szemléltetőfej Adina 1302
L'Image Szemléltetőfej Adina 1302 L'Image Szemléltetőfej Adina 1302 L'Image Szemléltetőfej Adina 1302
Címkék:

L'Image Szemléltetőfej Adina 1302

31 990,-


Rendelési státusz: Készleten

Az Adina a L'IMAGE cég egyik első szemléltető babafeje volt, és a mai napig nagy népszerűségnek örvend. A 35 cm-es valódi emberi hajjal rendelkező, sötét szőke színű, 6-os színmélységű, 86g- os szemléltetőfej vágható, festhető, szőkíthető, egyenesíthető. A varrásnak köszönhetően a hullám csodálatosan kialakítható.

Ahhoz, hogy teljes mértékben és gond nélkül dolgozhasson, szükség van egy állványra, hogy a szemléltetőfej rögzítve legyen. 

Maximilian Urban (Meisterschulen am Ostbahnhof München) ajánlja az Adinát.

L'IMAGE SZEMLÉLTETŐ BABAFEJ ÁPOLÁSA ÉS KEZELÉSE:  

Mossuk meg a szemléltető babafejet óvatosan keverékében meleg, nem forró vízzel, pH semleges vagy enyhén lúgos samponnal. A mosás közben gyengéden masszírozzuk be a sampont a nedves hajba, a haj tövétől a hajvégekig (semmiképp se dörzsölje erősen a hajat). Ezután öblítse le alaposan langyos vízzel. A szárításhoz tegyen egy törölközőt a fej köré – csak itassa fel a vizet, ne dörzsölje! Fésülje ki óvatosan tincsenként a hajat. Kezdje a fésülést a hajvégeknél és haladjon lassan a hajtő irányába.  A szőkítő használatánál a haj elszíneződhet vagy roncsolódhat, mivel a gyártás során már alkalmaztak szőkítést.  Amennyiben dauervizet használ, feltétlenül hígítsa fel, mivel a hígítatlan dauervíz fénytelenné és nehezen fésülhetővé teszi a hajat. Ha a helytelen használat miatt a szemléltető babafej haja nehezen fésülhetővé vált, hagyja teljesen megszáradni, és utána óvatosan fésülje ki vagy mossa meg még egyszer samponnal és a hajvégektől indulva a haj tövéig fésülje át. A használat után hagyja a hajat teljesen megszáradni. Ha a szemléltető babafej haja több mint 8 órán keresztül nedvesen marad, kellemetlen szagúvá válhat. Elektromos eszközök alkalmazásakor, emberi haj esetében 150°C – nál többet ne használjon, szintetikus hajnál- Protein hajnál max 120°C alkalmazható!


Cikkszám: 7700000000217


Ma megtekintett termékek:

14.990,- 12.990,-
39.990,- 29.990,-
1.990,- 1.790,-