Kérastase Elixir Ultime L’HUILE ORIGINALE Szépítő elixír 100ml Dragon Rouge Limitált Kiadás

Kérastase Elixir Ultime L’HUILE ORIGINALE Szépítő elixír 100ml Dragon Rouge Limitált Kiadás
Kérastase Elixir Ultime L’HUILE ORIGINALE Szépítő elixír 100ml Dragon Rouge Limitált Kiadás Kérastase Elixir Ultime L’HUILE ORIGINALE Szépítő elixír 100ml Dragon Rouge Limitált Kiadás
Címkék:

Kérastase Elixir Ultime L’HUILE ORIGINALE Szépítő elixír 100ml Dragon Rouge Limitált Kiadás

15 900,-


Rendelési státusz: Készleten

Kérastase Elixir Ultime L’HUILE ORIGINALE 

Dragon Rouge Limitált Kiadás

Olaj

Szépítő elixír a fénytelen haj ragyogásáért

Kiszerelés: 100ml

Hajtípus: Fénytelen  haj

Termékleírás:

Négy értékes olaj kombinációjával gazdagított sokoldalú szépségápoló elixír minden hajtípusra. 

Szépítő elixír a fénytelen haj ragyogásáért. A kamélia-, argán-, kukoricacsíra olajok egyedülálló kombinációja, arma és szentelt Marula olajjal gazdagítva kiemelik a haj szépségét. A haj táplált, védett, ellenálló, ragyogó fényű és finom illatú lesz miközben nem nehezül el. Ez a hajban maradó ápoló olaj 230°-ig hővédő.

Tulajdonságok:

Ragyogó fényt biztosít

Védelmet biztosít a hajtövektől a hajvégekig

Hosszan tartó hatást eredményez

48 órás tündöklő fény

Ápolja a töredezett hajvégeket

96 órás párataszító hatás

Hővédelem 230 °C-ig

Azonnali intenzív hatás

 Használata:

 1-2 pumpányi mennyiséget oszlasson el száraz vagy törülközőszáraz hajon és ne öblítse ki. Kerülje a szemmel vagy érzékeny bőrfelülettel való érintkezését. Amennyiben a termék szembe kerülne azonnal öblítse ki.

Tippek:

Először tenyerében oszlassa el a kívánt mennyiséget, majd ujjai segítségével vigye fel a száraz vagy törülközőszáraz hajra és formázza haját tetszés szerint.

Kulcsfontosságú összetevők:

Oléo-Complexe

Marula olaj Az afrikai törzsek által a nőiesség szimbólumaként tisztelt, fenntartható forrásból származó, namíbiai olaj. Magas koncentrációban tartalmaz esszenciális zsírsavakat, C- és E-vitamint, valamint más olajokkal összehasonlítva 60%-al több antioxidánst. Táplálja és fénnyel vonja körbe a hajszálakat, de nem nehezíti el őket.

 Argánolaj – VÉDELEM 

A világ egyik legértékesebb olaja Marokkóból, fenntartható forrásból származik. Regeneráló és sejtmegújító hatásai vannak.  Életerővel tölti fel a hajat és biztosítja számára a szükséges védelmet. 

 Kukoricacsíra olaj - TÁPLÁLÁS 

Ez az A- és E-vitamint, valamint Omega-6 zsírsavat tartalmazó olaj kivételes puhító és antioxidáns tulajdonságú összetevőket, könnyű kezelhetőséget és védelmet biztosít a hajnak.

 Kamélia olaj – KÁPRÁZATOS FÉNY 

A legfényűzőbb és legillatosabb olaj a világon. F-vitamin és Omega-3 & -6 zsírsavak forrása, amelyek segítenek lesimítani a hajszálak felszínét, valamint káprázatos fényt és rugalmasságot adnak a hajnak. 

Összetevők/Ingredients:

Cyclopentasiloxane - Dimethiconol - Zea Mays Germ Oil / Corn Germ Oil - Argania Spinosa Kernel Oil - Sclerocarya Birrea Seed Oil - Camellia Oleifera Seed Oil - Pentaclethra Macroloba Seed Oil - Caprylic/Capric - Triglyceride - Linalool - Alpha-Isomethyl Ionone - Limonene - Coumarin - Benzyl Alcohol - Phyllanthus Emblica Fruit Extract - Tocopherol - Parfum / Fragrance


Cikkszám: 3474637197599


Ma megtekintett termékek:

15.990,- 13.990,-