Kérastase Blond Absolu 2% PURE HYALURONIC ACID SERUM Hajápoló szérum 50ml

Kérastase Blond Absolu
2% PURE HYALURONIC ACID SERUM
Hajápoló szérum 50ml
Kérastase Blond Absolu
2% PURE HYALURONIC ACID SERUM
Hajápoló szérum 50ml
Kérastase Blond Absolu
2% PURE HYALURONIC ACID SERUM
Hajápoló szérum 50ml
Kérastase Blond Absolu
2% PURE HYALURONIC ACID SERUM
Hajápoló szérum 50ml
Címkék:

Kérastase Blond Absolu 2% PURE HYALURONIC ACID SERUM Hajápoló szérum 50ml

14 800,-


Rendelési státusz: Készleten

Kérastase

2% PURE HYALURONIC ACID SERUM

Hajápoló szérum

Hajszerkezet-helyreállító ápolás igénybe vett világosított hajra

Kiszerelés: 50ml

Hajtípus: Igénybe vett világosított hajra, Melírozott / világosított szőke hajra

Termékleírás: A bőrápolásból jól ismert hidratáló hatóanyagot tartalmazó szérum mostantól a hajápolásban is használható. Az új Kérastase Blond Absolu 2% Pure Hyaluronic Acid Serum haj- és fejbőrápoló szérum hidratálja és regenerálja a szőke hajat és a fejbőrt. Ez a hialuronsavat tartalmazó szérum a leghatékonyabb regeneráló termékünk világosított szőke hajra. A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavat a lehető legmagasabb koncentrációban tartalmazó szérum helyreállítja a sérült hajfelszínt, és egyaránt hidratálja a hajat és a fejbőrt.

A könnyed állagú, áttetsző gél-szérum segít megóvni a fejbőr védőrétegét, és visszaállítja a komfortérzetét. A frissen világosított hajon tesztelt Kérastase szérum akár már egyetlen használatot követően helyreállítja a sérüléseket, így erősebb szőke hajat eredményez, feltölti és megvastagítja a hajszálakat, valamint intenzíven hidratál.

A 2% Pure Hyaluronic Acid Serum haj- és fejbőrápoló szérum a bőrápolási termékekhez hasonlóan rétegezve is alkalmazható a Blond Absolu Huile Cicaextrême hajszerkezet-erősítő ápoló olajjal, amely a haj belsejébe zárja a nedvességet, így a termékeink közül a lehető leghatékonyabb helyreállítást biztosítja.

Akár már egyetlen használat után helyreállítja a sérüléseket, és akár 95%-kal erősebb szőke hajat eredményez.

Az újrahasznosítható flakon 20%-ban újrahasznosított üvegből készül.

Hogyan őrizhető meg a szőke haj egészséges megjelenése?

A Kérastase azonosította a világosított haj 2 legfontosabb aranyszabályát:

Először is, a világosított hajat hidratálni kell, ami azt jelenti, hogy a hajfelszín károsodásának elkerülése érdekében hidratáló és tápláló hatóanyagok védőköpenyével szükséges kívülről bevonni a hajrost kutikuláját.

Másodszor, világosított haj esetén, a haj megerősítése, valamint a későbbi töredezés és a nem kívánt rezesség elkerülése érdekében helyre kell állítani, meg kell óvni és semlegesíteni kell a hajrostokat.

Milyen előnyöket biztosít a hialuronsav a szőke haj számára?

A Kérastase a szőke haj hidratálásához az ápoló molekulák aranystandardját alkalmazza: a HIALURONSAVAT.

A Blond Absolu termékcsaládban alkalmazott, biotechnológiai eljárásokkal előállított hialuronsavas hatóanyagunk egyrészről NAGY MOLEKULASÚLYÚ HIALURONSAVAT tartalmaz, amely tökéletesen megtapad a hajfelszínen, és tartós hidratálást, valamint hajerősítést biztosít.

Az összetevő hatását a KIS MOLEKULASÚLYÚ HIALURONSAV teszi teljessé, amely képes behatolni a fejbőrbe, és szintén tartós hidratálást eredményez, valamint megerősíti a fejbőr védekező képességét.

Tulajdonságok:

Hajerősítő hatás

Parabénmentes

Szilikonmentes

Fejillat: Narancsvirág, bergamott, mandarin

Szívillat: Bazsarózsa, füge, babér

Alapillat: Cédrusfa, pézsma, kardamon

Használata:

1. LÉPÉS

A szérumot törölközőszáraz hajon alkalmazzák. A haj hosszúságától függően vigyenek fel először 7–13 adag szérumot a hajhosszra, majd 7 adagot közvetlenül a fejbőrre.

1 adag = 1 nyomásnyi termék

2. LÉPÉS

Finoman masszírozzák be. Az ápolási rutin utolsó lépéseként a Huile Cicaextrême olajjal zárják le a hajvégeket a hajrostok tökéletes helyreállítása és hidratálása érdekében.

3. LÉPÉS

Ezután szárítsák meg a hajat hajszárítóval, vagy hagyják szabad levegőn megszáradni.

Kulcsfontosságú összetevők:

Hialuronsav:

A hialuronsav belülről tölti fel és állítja helyre a hajrost sérüléseit, így egyenletes, mélyen táplált kutikulát eredményez. Az ultrakoncentrált savas hatóanyag megerősíti a hajat és hidratálja a fejbőrt, meggátolva, hogy később töredezetté váljon a haj.

Összetevők/Ingredients:

AQUA / WATER / EAU ● GLYCERIN ● SODIUM HYALURONATE ● HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID ● PHENOXYETHANOL ● CITRIC ACID ● PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL ● CHLORPHENESIN ● TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE ● LIMONENE ● PARFUM / FRAGRANCE


Cikkszám: 3474637175306


Ma megtekintett termékek: