Kent Salon Hajkefe XS

Kent Salon Hajkefe XS
Címkék:

Kent Salon Hajkefe XS

8 850,-


Rendelési státusz: Készleten

Innováció

A prémium szalonokban használatos professzionális kefék megalkotásához a legkiválóbb anyagokat használjuk, hogy biztosítsuk a kiváló minőségű kivitelezést és élményt.

Az ergonomikus nyelet úgy alakítottuk ki, hogy minden kézmérethez illeszkedjen, a kecsesektől a nehézsúlyúakig. A karcsú nyakkal kezdődően a hat emelt krómbetét tökéletes egyensúlyt kínál a fogás és a siklás között. A markolat vaskos teste lassan elvékonyodik egy szelíd, csiszolt csúcsba, amely a felszedéshez és a leválasztáshoz szükséges. A fémhegyet acélból készítették, hogy tökéletesen kiegyensúlyozza a kefe súlyát, és a Kent Salon jelvénye dombornyomással van ellátva, ami növeli a kefe exkluzivitását és megkérdőjelezhetetlen minőségét.

A szalonkefék sörtéjét a legjobb indiai és kínai sörtekereskedőktől szerezzük be, ahol a minőség garantált. Kerámia keféink fémfeje tartós, speciálisan kifejlesztett kerámia bevonattal van bevonva, ami gyorsabb hajszárítást és gyorsabb, pontosabb formázást eredményez. Keféinkbe csak a legjobb hőálló nylon kerül, hogy kíméletesek legyenek a hajhoz és a fejbőrhöz, és ne okozzanak sérülést a kutikulában.

Professzionális körkefe. Thermo kerámia bevonat, amely képes gyorsan felmelegedni, lehetővé téve a kefe egyenletesebb hőeloszlását és hosszabb ideig tartó hőtartását.  Ez gyorsabb szárítást és gyorsabb, pontosabb formázást eredményez.  Nylon sörterésszel, annyi ideig tartják a hajat, ameddig szükséges, majd eleresztik anélkül, hogy megakadna.  16mm- es átmérő. A keféhez mellékelve tartó doboz.

 


Cikkszám: 5011637003581


Ma megtekintett termékek: