Kasho olló kezdőszett KDM 6.0" T30B + K1+ KCS-LH

Kasho  olló kezdőszett KDM 6.0
Kasho  olló kezdőszett KDM 6.0 Kasho  olló kezdőszett KDM 6.0

Kasho olló kezdőszett KDM 6.0" T30B + K1+ KCS-LH

A szett tartalma: 

1 darab Kasho KDM 6.0" T30B Ritkító olló 6.0. Offset. 30 fogú. B típusú,  + 1 darab Kasho K1 ollótartó, + 1 darab Kasho KCS-LH egyenes nyeső. 

A KASHO Design Master Texturiser kiegészítése a Design Master sorozatnak. A pontos eredmény érdekében kúpos fogakkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a haj beakadjon vagy tépődjön. A Design Master megalkotásánál minden részletre figyeltek. Az állító csavarrendszer szabályozhatjuk a vágás erősségét. Az ergonómikus kialakítás a legömbölyített ujjnyílás és offset szárak, mind megkönnyítik a használatot. Hat különböző változatával minden igényt kielégít, a ritkítástól a finom átmeneten át az agresszív textúráig. Sokoldalú és felhasználóbarát, a Design Master Texturiser a szalon szakemberek számára készült.

 

Azok számára akiknek még ismeretlen ez a márka a Design Master sorozat csábító választás. A Design Master használata közben érződik a KASHO Ultimate Edge, amely a maga egyszerűségével könnyíti a használatot minden vágásnál. Ahogy a kezedbe fogod bármelyik Design Master ollót azonnal ismerős lesz az érzés mintha már korábban is használtad volna. A szatén fényű félig domború pengékkel minden vágás tökéletesen éles és meghatározó. Akár az offset, akár az egyenes, a súly ideálisan kiegyensúlyozott, a legapróbb erőkifejtés nélkül lehet vele dolgozni. A racsnis csavarnak köszönhetően a fodrász könnyedén (pillanatok alatt) finomra tudja hangolni. A Design Master tökéletesen magába foglalja a mérnöki kiválóságot, miközben teljesen intuitívé tesz.

 


Cikkszám: 4901601809947
83.820,-


Rendelhető