Kasho KSL 6.5 OS Olló

Kasho KSL 6.5 OS Olló
Kasho KSL 6.5 OS Olló
Címkék:

Kasho KSL 6.5 OS Olló

779 000,-


Rendelési státusz: Készleten

Hajvágó olló. 6.5". Offset.

A Kasho legújabb ollói igazi gyűjtői darabok és a precizitás szempontjából a végső mesterművek. A SlideCut olló egyedülálló kialakításának köszönhetően kézi nyomás nélkül is sima vágási teljesítményt tesz lehetővé, és valóban páratlan vágómozgást végez. A szamurájok hibátlan kardforgatásához hasonlóan minden vágás ezzel az ollóval a folyékony húzási és vágási mozdulatok szimbiózisából jön létre.

A hagyományos ollóval a vágás csak akkor történik meg, amikor az egymás mellett elcsúszó pengék közelednek egymáshoz. A SlideCut olló egy másik elvet követ, és a korábbi, mereven záródó ollós elvhez egy példátlan, fáradásmentes vágási műveletet ad hozzá. A speciálisan gyártott mikrogolyóscsapágyakon vezetve a felső penge előre csúszik, amikor az olló kinyílik, és vissza, amikor bezáródik. Az egyidejű húzásnak és vágásnak ez az innovatív kombinációja kivételesen éles és pontos vágást biztosít, még száraz haj esetén is.

A 6,5"-os olló SG2 por-metallurgikus szinterezett acélból készül, amelynek anyagkeménysége egészen a magjáig egyenletes, 61-62 HRC. A kiváló minőségű anyag és a bonyolult gyártási folyamatok garantálják ennek a kiváló mesterműnek a maximális keménységét és tartósságát.

Minden KASHO olló precíziós műszer. Ennek megfelelően szeretettel és nagy gonddal kell bánni vele.

Csak így őrzi meg hosszútávon rendkívüli élességét, keménységét és tartósságát.

A profi fodrász számára a KASHO minden vágás előtt javasolja az új, fertőtlenítő és rozsdavédő formula használatát.

Mielőtt az ollót használná a pengét egy finom bőrkendővel törölje át így távolítsa el a felesleges szennyeződést majd permetezzen rá, hagyja 30 másodpercig dolgozni a szert, majd törölje le a felesleget és kész!

A tökéletes ápolás érdekében az olló forgáspontját rendszeresen kezelje KASHO olajjal. 

Ez biztosítja a vágási folyamat zökkenőmentes működését.

Naponta ellenőrizzük az olló feszességét is, a jó beállítás csökkentheti a kopást.

Az olló védelmének egyik legfontosabb eleme az olló megfelelő tárolása az üzletben illetve szállításkor.

Tartsuk megfelelő tokban, ollótartóban.

 

 

 


Cikkszám: 4260163216366


Ma megtekintett termékek: