Hairgum Organic Beard Oil

Hairgum Organic Beard Oil

Hairgum Organic Beard Oil

Szuper koncentrált és aktív hidratáló összetevőkben gazdag olaj a szakáll és a bőr ápolására. Vastag szakállra kíválóan alkalmas. Hidratáló és tápláló hatású.

Használata: Cseppents néhány csepp olajat a kezünkbe, és vigyük fel egyenletesen a szakállra, tőtől a végéig. Fésűljük át. A szakáll puha, fényes és rendezett lesz. A bőr jól hidratált.  

Fő összetevői: 10 féle olaj + gránátalmaolaj.

Összetevők/Ingredients: Sesamum indicum (Huile végétale de Sesame/Sesame vegetable oil) seed oil*, Helianthus annuus (Huile végétale de Tournesol/Sunflower vegetable oil) seed oil, Butyrospermum parkii (Oléine de karité/Shea) oil, Simmondsia chinensis (Huile végétale de Jojoba/Jojoba vegetable oil) seed oil*, Olea europaea (Huile végétale d'olive/Olive vegetable oil) fruit oil*, Prunus armeniaca (Huile végétale de Noyau d'abricot/Apricot vegetable oil) kernel oil*, Punica granatum (Huile végétale de Grenade/Pomegranate vegetable oil) seed oil*,Orbignya oleifera (Huile végétale de Babassu/Babassu vegetable oil) seed oil*, Cocos nucifera (Huile végétale de noix de Coco/Coconut vegetable oil) oil*, Prunus amygdalus dulcis (Huile végétale d'Amande douce/Sweet almond vegetable oil) oil*, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Citral, Citronellol, Eugenol, Limonene (Dipentene), Linalool.

25g


Cikkszám: 3426354087240
4.800,-


Rendelhető