Hairgum Sixty's Coco Sampon 200ml

Hairgum Sixty's Coco Sampon 200ml
Címkék:

Hairgum Sixty's Coco Sampon 200ml

3 580,-


Rendelési státusz: Készleten

A szín és a haj ápolása érdekében mossa meg minden nap a Coco Restructuring samponnal, hogy meghosszabbítsa a hajszínt. Mindenekelőtt újrastrukturálja a hajszálakat, nedvességet és fényt biztosít. A ragyogó ragyogás érdekében adjon a színéhez és hajának ápolásához Restructuring Care-t.

A Hairgum márka 1989 óta foglalkozik a férfi fodrászattal, jellegzetes, professzionális termékekkel, amelyek középpontjában a formázószerek és különösen a márka ikonikus terméke, a formázóviasz áll. A márka már évek óta folytatja stratégiai fejlődését, és a férfiak ápolásának kulcsszereplőjeként kívánja magát pozícionálni. 

Ez a savas PH értékű sampon erősíti a hajszálakat és tisztítja a fejbőrt a fitokeratinnak köszönhetően. A színezett haj esetében helyreállítja a haj és a fejbőr egyensúlyát, és segít tartósan rögzíteni a pigmenteket. Szőkített haj esetén pedig ez a sampon eltávolítja a lúgos maradványokat, ami a színezés előtti szükséges lépés.

Használata: A samponhoz hasonlóan a haj hosszának megfelelő mennyiségű terméket vigyen fel a nedves hajra. Emulgeálja és öblítse ki.

200ml


Cikkszám: 3426354088629


Ma megtekintett termékek:

2.800,- 1.200,-