Hairgum For Men Test Haj Szakáll Sampon 900g

Hairgum For Men Test Haj Szakáll Sampon 900g
Címkék:

Hairgum For Men Test Haj Szakáll Sampon 900g

10 500,-


Rendelési státusz: Készleten

Az Arnica Montana és Shea vajat tartalmazó innovatív professzionális formulájának köszönhetően a Hairgum for Men sampon alaposan megtisztítja a hajat és a szakállat, miközben kíméletes a bőrhöz és a fejbőrhöz.

A Hairgum ECOCERT tanúsítvánnyal (COSMOS Organic vagy COSMOS Natural) rendelkező hajápolási és hajformázó termékeket kínál a Hairgum For Men termékcsaládon keresztül, amelyek újra feltalálják az eleganciát, miközben tisztelik önmagunkat, szakembereinket és bolygónkat. A termékcsalád célja, hogy minél több embert megszólítson, mindenki számára természetes összetevőkön alapuló termékeket kínál, amelyek fegyelmeznek, hidratálnak és fényt adnak. 

Az Arnica Montana és Shea vajat tartalmazó innovatív professzionális formulájának köszönhetően a Hairgum for Men haj-, test- és szakállsampon alaposan megtisztítja a hajat és a szakállat, miközben kíméletes a bőrhöz és a fejbőrhöz. A haj és a szakáll tiszta, fényes és selymes lesz. A bőr és a fejbőr puha és egészséges érzés. Férfiaknak, akiknek fontos a hajuk, szakálluk és a bolygó egészsége. Egy termék 3 használatra: a haj, a szakáll és a test kíméletes tisztítására.

Használata: Vigye fel a Hairgum sampont a nedves hajra, habosítsa fel és öblítse ki. Használja naponta a szakállra és hetente 3-szor a hajra.

900g


Cikkszám: 3426354088506


Ma megtekintett termékek: