Hairgum For Men Átlátszó Borotválkozó Zselé 125g

Hairgum For Men Átlátszó Borotválkozó Zselé 125g
Címkék:

Hairgum For Men Átlátszó Borotválkozó Zselé 125g

3 850,-


Rendelési státusz: Készleten

A Hairgum For Men átlátszó borotvagél tanúsított organikus összetevők egyedülálló kombinációjával készült. Átlátszó textúrája precíz borotválkozást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy körvonalazódjanak a szakáll kontúrjai. Aloe Vera alapú formulájának köszönhetően a penge könnyebben siklik és nem irritálja a bőrt. Így a szoros borotválkozáshoz is ideális.

A Hairgum ECOCERT tanúsítvánnyal (COSMOS Organic vagy COSMOS Natural) rendelkező hajápolási és hajformázó termékeket kínál a Hairgum For Men termékcsaládon keresztül, amelyek újra feltalálják az eleganciát, miközben tisztelik önmagunkat, szakembereinket és bolygónkat. A termékcsalád célja, hogy minél több embert megszólítson, természetes összetevőkön alapuló termékeket kínál, amelyek fegyelmezik, hidratálják és fényessé teszik a hajat. 

A Hairgum For Men átlátszó borotvagél olyan tanúsított organikus összetevők egyedülálló kombinációja, mint az Aloe Vera, a Fügekaktusz és a Virágvizek. Átlátszó textúrája precíz borotválkozást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy körvonalazódjanak a szakáll kontúrjai. Aloe Vera alapú formulájának köszönhetően a penge könnyebben siklik és nem irritálja a bőrt, így ideális a szoros borotválkozáshoz. Az átlátszó borotvagél ideális azoknak a férfiaknak, akiknek szakálluk van, és azt precízen szeretnék körvonalazni. És mindazoknak, akik minden reggel teljesen megborotválkoznak.

Használata: Vigye fel az Átlátszó borotvagélt a szakáll kontúrjaira, hogy átformálja azt. A teljes borotválkozáshoz vigye fel a bőr teljes felületére, és borotválkozás előtt egy kevés vízzel emulgeálja.

125g


Cikkszám: 3426354088056


Ma megtekintett termékek:

99.800,-
139.900,-
2.800,- 1.200,-
8.990,-