Hairgum Dark Cover Gum 80g

Hairgum Dark Cover Gum 80g
Címkék:

Hairgum Dark Cover Gum 80g

5 290,-


Rendelési státusz: Készleten

A Dark Cover Gum egy növényi szénen alapuló fekete színezőviasz, amelyet az ősz haj első jeleinek elfedésére és az egész hajkorona átmeneti egységesítésére terveztek. Természetes összetevőkből áll, és könnyen kimosható az első samponnal. Amellett, hogy "színez", könnyű tartása rugalmas irányíthatóságot és textúrát kölcsönöz a hajnak.

A Hairgum márka 1989 óta foglalkozik a férfi fodrászattal, jellegzetes, professzionális termékekkel, amelyek középpontjában a formázószerek és különösen a márka ikonikus terméke, a formázóviasz áll. A márka már évek óta folytatja stratégiai fejlődését, és a férfiak ápolásának kulcsszereplőjeként kívánja magát pozícionálni.

Barna hajúaknak, akik az ősz haj elfedésére és a hajuk formázására keresnek egyszerű megoldást, mindössze néhány egyszerű lépésben. Egy 2 az 1-ben viasz az ősz haj formázásához és elfedéséhez! Férfiaknak, akiknek fontos a hajuk és a bolygó egészsége.

Használata: Vegyen egy kis viaszt az ujjával vagy egy spatulával. Melegítse fel a keze között. Ezután vigye fel a formázandó hajra. Szükség esetén adjon hozzá még.

80g


Cikkszám: 3426354088919


Ma megtekintett termékek: