Hairgm For Men Arc Test Kéz Krém 125g

Hairgm For Men Arc Test Kéz Krém 125g
Címkék:

Hairgm For Men Arc Test Kéz Krém 125g

4 490,-


Rendelési státusz: Készleten

A Hairgum for Men Face, Body and Hand Cream egy multifunkcionális, nem zsírosodó krém, amely Aloe Verával, Shea vajjal és Shea Oleinnel hidratálja az arcot, a kezet és a szárazabb testrészeket, anélkül, hogy zsírosítaná azokat. Egyedülálló termék, amelyet bárhová könnyen magaddal vihetsz.

A Hairgum ECOCERT tanúsítvánnyal (COSMOS Organic vagy COSMOS Natural) rendelkező hajápolási és hajformázó termékeket kínál a Hairgum For Men termékcsaládon keresztül, amelyek újra feltalálják az eleganciát, miközben tisztelik önmagunkat, szakembereinket és bolygónkat. A termékcsalád célja, hogy minél több embert megszólítson, természetes összetevőkön alapuló termékeket kínál, amelyek fegyelmezik, hidratálják és fényessé teszik a hajat. 

A Hairgum for Men arc-, test- és kézkrém egy multifunkcionális, nem zsírosodó, Aloe Verával, Shea vajjal és Shea Oleinnel formulázott krém, amely zsírosodás nélkül hidratálja az arcot, a kezeket és a szárazabbra hajlamos testrészeket. A Hairgum For Men krém egyedülálló és könnyen magaddal viheted bárhová. Azoknak a férfiaknak, akik tisztelik a bőrüket és a bolygót. Egyetlen termék 3 felhasználásra: az arc, a kéz és a legszárazabb testrészek, például a könyök hidratálására.

Használata: Vigyen fel egy cseppet a Hairgum For Men arc-, test- és kézkrémből az arcra és/vagy a kézfejre, illetve a test egyéb hidratálandó részeire (könyök stb.).

125g


Cikkszám: 3426354088094


Ma megtekintett termékek: