Gimme Grip Sampon 400ml

Gimme Grip Sampon 400ml
Gimme Grip Sampon 400ml
Címkék:

Gimme Grip Sampon 400ml

Egy erőteljes texturáló formula, szakemberek által tervezve és használva. A szalon színvonalú eredmények és élmények elérése otthon is lehetséges! Ha szeretted a Bed Head Fully Loaded Sampont, a Gimme Grip-et imádni fogod!

Érd el a Bed Head hatást: kölcsönözz testes, de laza textúrát hajadnak a Gimme Grip textúráló Samponnal, amelynek használata megkönnyíti a haj formázását is! Ez a textúráló sampon segít megnövelni a hajad térfogatát, amellett, hogy testességet és textúrált hatást kölcsönöz neki, így frissen mosott hajad laza, kétnapos hatást nyújt. Mélytisztító hatásának köszönhetően megtisztítja a hajat a lerakódásoktól, anélkül, hogy elnehezítené azt. A végeredmény friss, dús hatás és könnyen formázható textúra. 

Nagyszerű textúráló és volumennövelő hatás élettelen, lapos hajra.
Használata: Habosítsuk fel és masszírozzuk a sampont nedves hajunkba, majd öblítsük le. A tökéletes végeredményért folytassuk az ápolást a Gimme Grip kondicionálóval.

Uploader Technológia - az erőtlen, lapos hajnak térfogat memóriát kölcsönöz, amelynek köszönhetően a formázott haj sem lapul le!
Habosító, tisztító rendszer - megtisztítja a hajat a kosztól, szennyeződésektől és a lerakódásoktól. 
Gránátalma kivonat - a benne lévő antioxidánsok erőteljes hatásáról ismert.
Guarana kivonat - erős stimuláns, gyógyászati hatásáról ismert. Pezsgő piros gyümölcsös illat.
400ml


Cikkszám: 615908431520
4 200,-


Rendelési státusz: Készleten


Ma megtekintett termékek: