Gamma Piú Plasma Hajszárító

Gamma Piú Plasma Hajszárító
Gamma Piú Plasma Hajszárító Gamma Piú Plasma Hajszárító Gamma Piú Plasma Hajszárító Gamma Piú Plasma Hajszárító Gamma Piú Plasma Hajszárító
Címkék:

Gamma Piú Plasma Hajszárító

42 500,-


Rendelési státusz: Nem rendelhető

Csillagokban született

Professzionális hajszárító. A világon az egyetlen hajszárító, amely rendelkezik az Active Oxygen aktivátorral: az exkluzív UV lámpa aktiválja a levegőt aktív oxigénné változtatva. A szárítási folyamat ezáltal szépíti és egészségesebbé varázsolja a hajat.

Az aktív oxigén kölcsönhatásba lép a haj színmolekuláival így, elősegítve a jobb stabilitást és a szín tartósságát. Megkönnyíti a kutikula bezáródását, ami simábbá és fényesebbé teszi a haj felszínét, és megvédi a haj belső szerkezetét az időjárás és a hő hatásaitól. Az aktív oxigén által kiváltott oxidatív folyamat elpusztítja a baktériumokat és javítja a fejbőr anyagcseréjét, elősegítve annak természetes felépülését.

Az Ion generátor ki-be kapcsolható, amely szabályozza a negatív ionok kibocsátását attól függően, hogy milyen eredményt szeretne elérni a hajon. Kapcsolja be az ION-t: hidratált, sima haj eléréséhez és antisztatikus végeredményhez . Kapcsolja ki, a volumen és hajsűrűség elérése érdekében.

1900-2200W Vezeték hossza: 3m Kiegészítők: 2 darab szűkítő. Diffusor külön megvásárolható a termékhez.

Tudományosan tesztelt előnyök: 

Biomedical s.r.l. bőrgyógyászati ​​és szőrtani orvosbiológiai központ.

NAGYON FONTOS!

A GARANCIA ÉRVÉNYESSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN:

Legalább hetente egyszer végezze el a készülék általános tisztítását, illetve szűrőtisztítását! (garancia leírásban 73. oldal).

A készülékre a gyártó a vásárlás napjától számított egy évig jótállást vállal.


Cikkszám: 8021660011979


Ma megtekintett termékek:

8.990,-