Diapason DCM Szőkítőkrém 250g

Diapason DCM Szőkítőkrém 250g
Címkék:

Diapason DCM Szőkítőkrém 250g

4 490,-


Rendelési státusz: Készleten

Szőkítőkrém.
Bármelyik volumenes DCM oxidálóval használható. Maximum hatóidő 60 perc, a 10 árnyalat eléréséhez még egyszer vigyük fel a hajra (maximum 20 perc), melyet folyamatosan ellenőrizzünk.

ÓVINTÉZKEDÉSEK: FONTOS: A készítmény perszulfátokat tartalmaz. Ez allergiás reakciót válthat ki, mely egyes ritka esetekben súlyos is lehet. Ön és vendége védelme érdekében feltétlenül szükséges a következő óvintézkedések betartása: NE HASZNÁLJA, HA: Ön vagy vendége szőkítő termék használata során bármikor bármilyen reakciót észlelt. Vendége fejbőre érzékeny, irritált vagy sérült. Ön vagy vendége érzékenységét illetően felmerülő minden kérdésben forduljon orvoshoz, vagy javasolja vendégének, hogy konzultáljon orvosával. Ezt a terméket úgy fejlesztették ki, hogy csökkentették annak illékonyságát, mindazonáltal kövesse az alábbi óvintézkedéseket az előkészítés során:
ELDOBHATÓ VÉDŐKESZTYŰ HASZNÁLATA KÖTELEZŐ a termék előkészítése, felvitele és leöblítése során!
JÓL SZELLŐZŐ HELYSÉGBEN KEVERJE KI A TERMÉKET!
KIZÁRÓLAG A MEGFELELŐ OXIDANTOKKAL HASZNÁLJA A TERMÉKET!
Ez a szőkítő termék tartalmaz AMMÓNIÁT ÉS PERSZULFÁTOKAT!

A felvitel során:
NE HASZNÁLJA A TERMÉKET SZAKÁLL, BAJUSZ, SZEMPILLA VAGY SZEMÖLDÖK SZŐKÍTÉSÉRE! Csak rendeltetésszerűen, a haj szőkítésére használja a terméket!
KERÜLJE A TERMÉK SZEMBE KERÜLÉSÉT! AMENNYIBEN A TERMÉK SZEMBE JUT, AZONNAL ÖBLÍTSE KI BŐ VÍZZEL! HA A VENDÉG KONTAKLENCSÉT VISEL, TÁVOLÍTSA EL ÖBLÍTÉS ELŐTT!
HA A TERMÉK FELVITELE SORÁN ALLERGIÁS REAKCIÓ LÉP FEL, MINT PÉLDÁUL CSÍPÉS, IRRITÁCIÓ, PATTOGZÓ VAGY ÉGETŐ ÉRZÉS A FEJBŐRÖN, ESETLEG LÉGZÉSI PROBLÉMÁK, AZONNAL MOSSA LE A TERMÉKET MELEG VÍZZEL, ÉS NE HASZNÁLJA! ÚJABB SZŐKÍTÉS ELŐTT JAVASOLJA VENDÉGÉNEK, HOGY KÉRJEN ORVOSI SZAKVÉLEMÉNYT!
NE LÉPJE TÚL A MEGADOTT HATÓIDŐT! A HATÓIDŐ LEJÁRTA UTÁN NAGYON ALAPOSAN ÖBLÍTSE KI A HAJBÓL MELEG VÍZZEL!
NE HASZNÁLJA NAGYON VÉKONY SZÁLÚ, TÖRÉKENY, ÉRZÉKENY HAJON!
NE HASZNÁLJA TARTÓS HAJKIEGYENESÍTÉSSEL VAGY DAUEROLÁSSAL EGY NAPON!
NE HASZNÁLJA HENNÁVAL VAGY HAJSZÍN-REGENERÁLÓVAL (FÉMTARTALMÚ HAJFESTÉKKEL) FESTETT HAJON!
GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ! NE HASZNÁLJA GYERMEKEK HAJÁN!
KIZÁRÓLAG SZAKIPARI HASZNÁLATRA!

Összetevők/Ingredients: Potassium Persulfate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Ammonium Persulfate, Petrolatum, Sodium Metasilicate, Isopropyl Myristate, Sodium Persulfate, Sodium Silicate, Titanium Dioxide, Hydroxyethylcellulose, Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate, Silica, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Oxide, Inulin, Cera Alba (Beeswax), Tetrasodium Edta, Argania Spinosa Kernel Oil, Charcoal Powder, Serica (Silk) Powder, Lauryl Pyrrolidone, Isopropyl Alcohol, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, CI 77499 (Black Iron Oxide)

250g


Cikkszám: 8053830982468


Ma megtekintett termékek: