Crazy Color Back To Base Színeltávolító Por 45g

Crazy Color Back To Base Színeltávolító Por 45g
Címkék:

Crazy Color Back To Base Színeltávolító Por 45g

Mindösze 30 perc alatt, ez a krémes, cseppmentes formula eltávolítja a meglévő színt, és visszahozza a hajat a szőke állapotába. 

Használat: Egy fémmentes tálban, jól szellőző helyiségben 1:2 arányban keverd össze, egy nem fém ecsettel a tasak teljes tartalmát (45g) 1,5%,3%,6% oxydant- al. a vendég hajának állapotától függően, míg homogén pasztát nem kapsz. Vidd fel a száraz előzőleg szőkített, majd színezett hajra. 30 percig hagyd dolgozni, de ellenőrizd a hajat 5 percenként míg a kívánt hatást el nem éri. Azonnal távolítsd el a hajból ha úgy gondolod bármi kárt okoz. Öblítsd ki jól a hajból, samponozd majd használj  Crazy Color kondicionálót.Gyermekektől elzárva tartandó! Ne használjuk szemöldök, szempilla szőkítésére. Szembe kerülés esetén öblítsük ki vízzel. Bármilyen problémával forduljunk orvoshoz. Száraz hűvös helyen tartandó.

Ne használd irritált, sérült  fejbőrön. Ammóniát tartalmaz.

Össztevők/Ingredients:

Potasium Persulfate, Amonium Persulfate, Sodium Metasilicate, Sodium Silicate, Ethylhexyl Pelargonate, Cyamopsis, Tetragonoloba Gum, Sodium Stearate, Aluminium Distearate, Hydrated Silica, EDTA, Sorbitol, Silica, Kaolin, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascophyllum Nodosum Extract, Dicolcium Phosphate. 

45g


Cikkszám: 5035832004709
2 400,-


Rendelési státusz: Nem rendelhető


Ma megtekintett termékek:

92.500,-