Color WOW Dream Coat Supernatural Spray 500ml

Color WOW Dream Coat Supernatural Spray 500ml
Címkék:

Color WOW Dream Coat Supernatural Spray 500ml

26 900,-


Rendelési státusz: Készleten

Búcsúzzon el a nehezen kezelhető, szálló hajtól. A Color WOW Dream Coat Supernatural Spray kisimító hajspray minden egyes hajszál körül olyan láthatatlan vízálló burkot képez, ami tartósan megvédi azt a nedvesség hatásától és így meggátolja a nem kívánt göndörödését és kreppesedését. Eközben pedig hidratálja és olyan fényessé teszi a hajszálakat, amit eddig még soha nem tapasztalt! 

Tulajdonságai:

Védi a hajat a nedvességtől és meggátolja a kreppesedését. 2-3 samponos hajmosást is kibír. selymes és fényes megjelenésű hajat eredményez . nem nehezíti el és nem teszi zsírossá a hajat. hő hatására aktiválódik.

Összetétele:

Hőre aktiválódó polimer – elszigeteli a nedvességtől a hajszálak felszínét.

Használata:
Mossa meg a haját samponnal és kezelje le kondicionálóval. Ezután ossza tincsekre a nedves, törülközőszáraz haját és permetezze rá egyenletesen a Color WOW Dream Coat Supernatural spray-t. Semmilyen más hajformázó készítményt ne használjon hozzá. Olyan kefét használva, mely feszesen tartja a hajtincseket, szárítsa meg hajszárítóval a tincseket. A készítmény aktiválásához elengedhetetlen a hajszárító használata. A legjobb eredmény eléréséhez minden 3. hajmosás után alkalmazza a készítményt.

500ml


Cikkszám: 5060150185373


Ma megtekintett termékek: