Majirouge


Majirouge
Majirouge

Majirouge

Hajápoló krémfesték Ionéne G és Incell védelemmel.

Egyedülálló, csúcsminőségű oxidációs krémfesték, mely páratlan ápoló hatóanyagainak – az Incell és Ionéne G™ molekuláknak- köszönhetően teljes egészében kívül- belül regenerálja a hajrostot.

A festésről festésre megerősödött, valamint a külső hatásokkal szemben ellenálló hajszálakon kiválóan érvényesülnek a színek. 3 tónusnyi világosítást tesz lehetővé.

Eredmény: intenzív, életteli és hosszantartó, egységes vörös színek, szuper ragyogás és selymesen puha haj. 0-50%-ig ősz haj esetén önmagában, 50-100% ősz haj esetén a megfelelő alapszín hozzáadásával 100%-ig fedi az ősz hajat.

Használati útmutató: Alkalmazása shakerben összekeverve! Keverési arány: 50ml Majirouge + 75ml 6%-os vagy 9%-os Oxydant(1:1,5). Felvitel: száraz, nem megmosott hajra. Hatóidő: 35 perc. A hatóidő letelte után gondosan emulgeáljunk, nagyon alaposan öblítsük ki a hajat, majd Színrögzítő samponnal mossuk meg. Hőhatást ne alkalmazzunk!

Fontos figyelmeztetések: Rezorcint, diaminotbenzolt, diaminotoluént és ammoniát tartalmaz! Ritka esetben egyeseknél allergiás reakciót válthat ki, ezért 48 órával az első használat előtt végezzünk bőrérzékenységi próbát a fül mögött és tartsuk be az óvintézkedéseket: az előkészület hajfestés és leöblítés során használjunk eldobható gumikesztyűt. Érzékeny, irritált, gyulladt vagy sérült, kipirosodott fejbőrön, viszketés, bőrpír esetén a termék nem használható!

Ha a hajfestés során hasonló tünetek jelentkeznek, a festéket azonnal mossuk le langyos vízzel. Kizárólag 6%-os és 9%-os L’oréael Professionnel Oxydant-tal keverve használható! A keverési arányokat szigorúan tartsuk be! Ne használjunk fém eszközöket ( tálka, ecset, csipesz stb…)! Szembe nem kerülhet, ha ez mégis megtörténik, bő vízzel azonnal és gondosan öblítsük ki. A termék használata után alaposan öblítsük ki a hajat. Ne használjuk szempilla és szemöldök vagy szakáll festésére, csak rendeltetésszerűen alkalmazható. Hennával, fémsókkal festett hajon, valamint dauer és tartós kémiai hajkiegyenesítés napján nem alkalmazható! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Tartsuk be a használati utasítást!  50ml

 

 

 


Cikkszám: 3474634002360
3.426,-
4,20
5,62
6,60
6,64
6,66
7,40
7,45
8,43
6.40


Rendelhető