Hairgum Sixty's Color Hajszínező Peach

Hairgum Sixty's Color Hajszínező Peach
Hairgum Sixty's Color Hajszínező Peach
Címkék:

Hairgum Sixty's Color Hajszínező Peach

2 990,-


Rendelési státusz: Készleten

Ez a félig tartós Hairgum Sixty's ragyogó fényt ad a hajadnak! Úgy színezi a hajat, hogy közben rugalmas és fényes marad. Új, ultrakoncentrált professzionális formulánkat válogatott pigmentekkel és összetevőkkel hoztuk létre, hogy hosszabb ideig tartó színt biztosítson anélkül, hogy károsítaná a hajat. Könnyen alkalmazható.

A Hairgum márka 1989 óta foglalkozik a férfi fodrászattal, jellegzetes, professzionális termékekkel, amelyek középpontjában a formázószerek és különösen a márka ikonikus terméke, a formázóviasz áll. A márka már évek óta folytatja stratégiai fejlődését, és a férfiak ápolásának kulcsszereplőjeként kívánja magát pozícionálni.

A márka a hajjal kapcsolatos tapasztalataira és ismereteire támaszkodva 18 félig tartós hajfestékből álló kollekciót hozott létre, amely 14 vibrálóó színt és 4 pasztellszínt tartalmaz.

Ez a félig tartós Hairgum Sixty's Color ragyogó fényt ad a hajnak! Úgy színezi a hajat, hogy közben rugalmas és fényes marad.

POP COLOR LESZ A SIXTY'S COLOR!

Új formula, új textúra, új színek - a 30. évfordulónk alkalmából a márka átalakul. Egy vadonatúj formula, sokkal simább textúrával - ezt a kihívást tűztük ki magunk elé! Új, ultrakoncentrált professzionális formulánkat olyan pigmentek és összetevők felhasználásával hoztuk létre, amelyeket úgy válogattunk össze, hogy a színek tovább tartanak, anélkül, hogy károsítanák a hajat. Az olyan összetevőknek köszönhetően, mint a növényi glicerin és az E-vitamin, a színezett haj könnyebben kibontható, rugalmas és fényes marad, a színek pedig ragyognak! A színek tovább tartanak és 10 hajmosás után halványulnak. A kiwi illat elvarázsolja Önt, miközben a haját színezi.

Használata:

Javasoljuk, hogy a színt szőkített vagy fehér hajra alkalmazd. Intenzív hajszínezéshez hagyja hatni 30 percig, mielőtt leöblítenéd. Az új formula krémes textúrájának köszönhetően mély színt ad a hajnak. A szín 10 hajmosásig élénk marad. Ezután elkezd halványodni. A Sixty's 10 hajmosásként javasoljuk újra felvinni a hajtövek fedése és a szín ragyogásának megőrzése érdekében. Profi tipp: Csak a töveket világosítja, majd a színt oszlassa el a haj teljes hosszában, hogy a színt felélessze és fokozza a fényt. A Sixty's White segítségével pasztell színű eredményt érhet el. Egyszerűen keverd össze a kiválasztott színt fehérrel. Minden csak rajtad múlik! Személyre szabhatja hajszínét. Ne habozzon kipróbálni kreativitását 2 árnyalat keverésével. A Sixtys' Hairgum összes hajszíne keverhető egymással. Mivel professzionális formulánk erősen koncentrált, azt tanácsoljuk, hogy kis mennyiségben használd.

60ml

 


Cikkszám: 3426354087936